Магазин

Добре дошли в магазина на Yachts Bulgaria Magazine – основната дестинация за любителите на яхтинга в България. Независимо дали сте опитен ветроходец, или новак, който мечтае за първото си приключение в открити води, нашият магазин е създаден, за да задоволи всички ваши нужди, свързани с яхтинга. От богата гама от публикации до експертни съвети – ние сме вашата врата към света на яхтинга в България и по света.

Всичко, което трябва да знаете, за яхтинга

Ние, в Yachts Bulgaria Magazine вярваме, че знанието е ключът. Ето защо предлагаме впечатляваща колекция от яхтени публикации, внимателно подбрани така, че да покриват различни аспекти на индустрията. Нашите списания съдържат завладяващи статии, зашеметяващи фотографии и експертни мнения, като ви държат в течение с най-новите тенденции, технологии и дестинации. От техники за ветроходство до ревюта на яхти – нашите публикации са ценен източник на информация както за опитните ветроходци, така и за новите в света на яхтинга.

suzuki marine for yachts bulgaria magazine
Реклама

Коя е моята яхта?

В Yachts Bulgaria Magazine се гордеем, че предоставяме най-доброто на читателите си. Нашите компетентни служители сами са запалени любители на яхтинга. Те винаги са готови да ви помогнат при всякакви запитвания или проблеми. Независимо дали се нуждаете от съвет за избора на подходяща яхта, за разбиране на навигационното оборудване или за планиране на следващото ви ветроходно приключение, ние сме тук, за да ви помогнем. Разчитайте на нашия опит, за да ви преведем през необятния свят на яхтинга и да вземете информирани решения.

Повече от списание

Ние разбираме, че яхтингът не е просто хоби, а начин на живот. За да ви помогнем да възприемете културата на яхтинга, нашият магазин предлага широка гама от висококачествени стоки. Имаме всичко, от което се нуждаете, за да демонстрирате страстта си към яхтинга.

Yachts Bulgaria Magazine е вашата дестинация за всичко, свързано с яхтинга в България. С нашия богат избор от яхтени списания и експертни съвети ние се стремим да подхранваме вашата страст към открито море.

Искате да научите повече за света на яхтинга, плаването и луксозния живот? Не се колебайте да посетите нашия блог!

BulgarianEnglish