Модел на седмицата: Prestige X70 – Нов начин да опознаете морето

През последните 3 десетилетия, френският бранд PRESTIGE създава изключителни яхти, проектирани да бъдат вили във водата. PRESTIGE е символ на лукс без претенциозност и без излишък, базиран на овладяването на пространството и светлината. PRESTIGE може да се похвали с над 30 години опит в дизайна и производството на лодки.  

През последните 30 години PRESTIGE стана известна и уважавана марка в целия свят, лидер на пазара на моторни яхти. Над 4000 моторни яхти PRESTIGE плават из световния океан! Ключова съставка за този успех е желанието за непрекъснато развитие, независимо дали в промишленото, търговското или от гледна точка на дизайн. 

През 2020 г. PRESTIGE пуска нова продуктова линия, посветена на лукса и изкуството да живееш добре: X-Line. Марката лансира X70, първият модел в тази иновативна и съблазнителна серия, с който ни показва какво представлява свободата на движение на борда.

Моделът X70 е преди всичко истинска архитектурна революция. X70 се отличава с напълно ново разпределение на пространството. Традиционният флайбридж използва 70% от лъча на яхтата за циркулация през страничните палуби. X70 прекъсва тази традиция.

Премахването на страничните палуби, които са препозиционирани върху флайбриджа, позволява използването на 90% от пространството. Това ново оформление позволява и по-голямо външно пространство. Салонът заема цялата греда на яхтата. Изключително широкият кокпит, увеличен с 50%, се отваря към екстериора без никакво физическо отделяне от интериора. Предната палуба може да бъде достъпна от флайбриджа или директно от вътрешната част на яхтата, през страничен изход.

Тази архитектура, изцяло иновативна за яхта с такъв размер, предлага изключително добро разпределение на вътрешното пространство. 

Основната палуба се състои от четири отделни, но отворени жилищни зони. В началото виждаме огромна и напълно оборудвана рулева станция, от която можете да се радвате на несравнима видимост. След това идва ред на сърцето на лодката. Централната дневна, през която е прокаран и лесен достъп до флайбриджа. Впечатляващ е и кокпитът, увеличен с 300% и окъпан в светлина от всички страни. А плажният клуб ви осигурява лесен достъп до морето и възможност за слънчеви бани и партита. 

Верен на духа на PRESTIGE, X70 ви осигурява привлекателни, жилищни пространства и способността да се насладите на собствената си компания винаги, когато имате нужда. Дневната светлина е на почит в каютата на собствненика, която може да се похвали с изненадващ обем и лекота на интериора. Фини материи, уютна атмосфера, голямо пространство за съхранение – всичко на борда е проектирано, да осигурява комфорт и релакс.

Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish