Модел на седмицата: Pardo 50 – съвършенство „произведено в Италия“

Черешката на тортата в портфолиото на италианския производител. Само един поглед към красивата палуба на Pardo 50 ще ви пренесе до горещи дестинации, където водата е тюркоазено синя, и ще помечтаете за слънце, партита с приятели и гмуркане, докъдето ви стигнат силите.

Благодарение на успеха на предшестващия го Pardo 43, Cantiere del Pardo инвестира допълнително в технологии и иновации, за да се роди Pardo 50 – модел, при който формата на корпуса и дизайнът са създадени с мисъл и творчески устрем. 

Със световна премиера в Кан през 2018 година 16-метровата лодка е перфектно олицетворение на характерното излъчване, което носят плавателните съдове, произведени в Италия. 

КОРПУС И ПАЛУБА

Pardo 50 е съчетание между перфекционизъм и комфорт. Неговият V-образен корпус е специално създаден да осигурява отлично поведение сред вълните и в същото време добрата му маневреност позволява бърза и безопасна реакция при всякакви условия. 

ДВИГАТЕЛИ 

Стандартната версия на модела се предлага с 2 двигателя Volvo IPS 600 (700 или 800 са по избор). 

ПАЛУБАТА

Pardo 50 е идеален избор, ако обичате да прекарвате времето си със семейството и гостите на борда, но също и ако искате да се усамотите под нежните звуци на морските вълни, без да бъдете притеснявани. За да осигури всички тези възможности, Pardo 50 има палуба, по която може спокойно да се разхождате от носа до кърмата. Високият надводен борд осигурява по-голяма безопасност за всички гости, особено за малките деца. Сред допълнителните функции има и възможност за инсталиране на хидравлична плувна платформа, за да имате безопасен и удобен достъп до морето. 

Кърмата на лодката може лесно да се превърне в място за забавление или релакс: подвижните странични секции се трансформират в две големи платформи – изглеждащи като два навеса над морето. Благодарение на това зоната на кокпита ще бъде значително по-широка.

Декът на палубата е от естествен тик. Цветовете на възглавниците и тапицерията могат да бъдат изцяло персонализирани от собственика. Зоните за отдих са разположени отпред, където се оформя великолепно място за слънчеви бани, и на кърмата – с широката лежанка, под която се намира огромно място за багаж. Това пространство може да бъде поръчано и като гараж, в който да съхранявате допълнителна лодка до 2,9 м. Осветителната система на яхтата ще ви настрои на романтична вълна или пък за парти в малките часове на нощта. 

ИНТЕРИОР

Интериорният план е единствен по рода си и е една от най-силните страни на марката. На Pardo 50 ще откриете широко отворено пространство с две кабини. Има и възможност за изграждане на трета каюта, което е основна характеристика на този модел. Лодката може да бъде така поръчана, че спалнята на собственика да се превърне в апартамент, осигуряващ му уединението, от което се нуждае. 

Както линиите на изисканите мебели, така и вниманието към детайлите са подчертани от точния избор на дървесина и правят Pardo 50 истинското олицетворение на печата за качество, елегантност и непреходен дизайн – Made in Italy. Обемите в каютата на собственика са значителни: има двойно легло, гардероб в цял ръст, баня с отделна душ кабина, както и много зони за съхранение. В каютата за гости ще намерите множество шкафове и чекмеджета, две единични легла и баня. 

Pardo 50 е наистина забележителен модел за своя клас. Усъвършенстваните технологии на борда са свързани с дизайна, качеството и възможността за персонализиране – характеристики, принадлежащи към ДНК-то на Cantiere del Pardo.

Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish