Miami Boat Show 2023: Всичко, което трябва да знаете

Изложението за лодки в Маями или пълното му име е Discover Boating Miami International Boat Show е толкова бляскаво и стилно, колкото и градът домакин.

Провеждано всяка година през февруари, то е ключова демонстрация за производителите, които показват най-новите си модели на четири места на вода и в наскоро обновения конгресен център и Pride Park на Маями Бийч.

Не само американските марки, a и такива от цял свят се стичат във Флорида, за да привлекат заможни посетители на изложението. А ето и всичко, което трябва да знаете за бляскавото събитие.

Кога е Discover Boating Miami 2023?

Тази година събитието ще се проведе от сряда, 15 февруари, до неделя, 19 февруари.

Изложението се открива всеки ден в 10 ч. сутринта и се закрива вечер в 18 ч. в сряда и четвъртък, в 19 ч. в петък и събота и в 17 ч. в неделя. Въпреки това легендарните партита в Маями продължават до късните часове на нощта.

Колко струват билетите за изложението?

Стандартните еднодневни билети започват от 40 долара за възрастен и 15 долара за дете, но поради размера на шоуто си струва да инвестирате 70 долара в двудневен билет.

Сряда е денят за предварителни прегледи за пресата, така че ако искате да сте сред първите, които ще стъпят на борда на световните премиери, ще трябва да платите допълнително 20 долара за билет Prime Time Preview.

Освен това преживяването Superyacht Miami в Island Gardens изисква отделен билет на цена 125 долара за четвъртък-неделя или 150 долара за сряда-неделя.

Ако пък наистина искате да се развихрите, можете да си купите билет за Windward VIP за 375 USD, който включва ексклузивен достъп до Windward VIP клубовете, личен консиерж за резервиране на срещи, отворен бар, храна и безплатен достъп до водното такси на Boat Show.

Кои лодки ще дебютират на Discover Boating Miami 2023?

Пълният състав на лодките, които ще дебютират на изложението за лодки в Маями през 2023 г., все още не е потвърден, но се очаква да присъстват следните лодки:

Absolute 52 Fly

Azimut Grande Trideck

Azimut Verve 42

Fairline F//LINE 33 Outboard

Fairline Targa 45 Open

Fairline Squadron 50

Four Winns H2e

Galeon 560 Fly

Grady-White 281 Coastal Explorer

Hylas M49

Leopard 40 Powercat

Riviera 46 Спортна моторна яхта

Спортна яхта Riviera 4600 Platinum Edition

Riviera Belize 54 Daybridge

Riviera 645 SUV

Scout 67 LX

Sunseeker 95 Yacht

Sunseeker 90 Ocean

Sunseeker 88 Yacht

Sunseeker Predator 65

Sunseeker Manhattan 55

Sunseeker Superhawk 55

Tiara EX 60

Voltari 260 Electric

Xquisite 40PC

Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish