Dubai International Boat Show 2023: Всичко, което трябва да знаете за най-луксозното изложение в Емирствата

След успешното завръщане през 2022 г. след двегодишно отсъствие, най-престижното яхтено изложение в ОАЕ ще радва любителите на лукса и през 2023 г. с още една зашеметяваща палитра от яхти и луксозни лайфстайл продукти. Стартиращо на 1ви март и продължаващо 5 поредни дни, Дубайското международно изложение за яхти (DIBS) вече е утвърдена част от календара на яхтинга, като обединява редица първокласни атракции на морска и друга основа за над 25 000 посетители, които го посещават всяка година.

През 2022 г. събитието се проведе за първи път в новоизграденото пристанище на Дубай, като забележителното място с 1100 места за акостиране и възможност за приемане на суперяхти с дължина до 160 м (525 фута) осигурява подходящо място за такова звездно шоу.

Зашеметяващи суперяхти

DIBS привлича много от водещите световни производители на яхти, като представените яхти обхващат всички форми, стилове и жанрове, но несъмнено основната атракция е „Алеята на суперяхтите“. Тази ексклузивна зона събира най-големите яхти на изложението и винаги е оживена. Тя е чудесна възможност да се видят най-новите разработки в света на суперяхтите.

Многобройни водни дейности

Изложението наистина е рай за любителите на водата. Всяка година тук се провежда изложението Dive MENA Expo с поредица от лекции и демонстрации за любителите на гмуркането, а арената за водни спортове е идеалното място за изпробване на дейности като каране на каяк и гребане. В рамките на събитието начинаещите рибари могат дори да участват в Дубайското първенство по риболов.

Всичко останало

DIBS е нарицателно за лукс, като в многобройните първокласни търговски обекти се представя всичко – от вдъхновено от морето изкуство до луксозни часовници. За всички, които обичат автомобилите толкова, колкото и яхтите, на изложението ще има престижен парад на красиви суперавтомобили.

А, ако имате нужда да си починете от вълнуващата атмосфера на изложението, можете да се насладите на многобройни социални дейности, като се предлагат DJ сетове, коктейлни вечери и непринудени pop-up събития.

Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish