Всичко, което трябва да знаете за boot Düsseldorf 2024

Очакването нараства, тъй като най-голямото изложение за яхти и водни спортове в света, boot Düsseldorf , трябва да се завърне триумфално на 20-28 януари 2024 г. в Messe Düsseldorf в Германия. Отбелязвайки своето 55-то издание, събитието е готово да надмине успеха си отпреди пандемията, с грандиозно представяне на яхти, авангардни технологии и най-новите тенденции в морския свят.

През 2023 г. boot Düsseldorf привлече почти 237 000 посетители от над 60 държави. Тази международна привлекателност се отразява в участието на повече от 1500 изложители от 68 нации, събиращи се на обширни 220 000 квадратни метра в 16 изложбени зали. Разнообразието и мащабът на събитието го правят задължително за всеки, който е запален по яхтинга и водните спортове.

Удоволствието на моторните лодки

Зала 1 ще бъде домакин на впечатляващ набор от средно големи моторни лодки от реномирани марки като Bavaria, Bénéteau, Delphia, Elling, Linssen и Sealine. Вълнуващо, бразилският производител Schaefer ще направи своя дебют, добавяйки ново измерение към витрината на моторните лодки.

Суперяхти и лукс

Зала 6 ще се превърне в убежище за луксозни яхти, с плавателни съдове до приблизително 33 метра, наподобяващи плаващи вили. Присъстващите могат да очакват да бъдат пленени от марки като Absolute, Azimut, Bluegame, Cranchi, Fairline, Ferretti, Explorer, Pearl, Princess, Sirena, Sunseeker и Wally.

Всичко свързано с плаването

Зали 15 и 16 са посветени на ветроходството. Те представят производители като Hanse Yachts, X Yachts, Bavaria, Bénéteau, Bente, Contest, Dufour, Elan, Grand Soleil, Gunboat, Hallberg Rassy, ​​Jeanneau, Nautor Swan, Oyster, Saffier и Solaris. Ново допълнение, Multihull Village, въвежда посетителите в света на удобните многокорпусни ветроходни и моторни катамарани.

Търгове и РИБ

Зала 3 ще бъде център за търгове и извънбордови двигатели, включващ водещи марки като Bayliner, Boston Whaler, Honda, Karnic Powerboats, Mercury, Quicksilver, Sea Ray, Suzuki, Tohatsu и Yamaha. Новият център Sportfisher в същата зала обещава да предостави ценна информация за света на риболова във вода. Зала 9, от друга страна, ще бъде рай за ентусиастите на RIB с набор от международни производители, включително 3D Tender, Henshaw Inflatables, Italboats, Lomac, Nautica, Northstar, Pischel, Bootsbau, Tiger Marine, Wassersport-Center Stockmann, Whaly Лодки, Williams Jet Tenders и Zodiac и Bombard на Z-Nautic Group.

Технически и екологични инициативи

Зали 10 и 11 ще бъдат домакини на най-новите двигателни технологии, електрически системи, сладководни и черни водни системи, отопление и климатизация, консумативи за изграждане на лодки, поддръжка, сигурност и палубно оборудване. Шоуто ще приветства редица международни доставчици на технологии и производители на двигатели. Сред тях са: Yanmar, Volvo Penta, Huracan Marine, Torqeedo, Kräutler, Dometic и Drinkwaard. „Синият док за иновации“ в зала 10 ще се фокусира върху устойчивостта във водните спортове. Той ще служи като ключова мрежова платформа за заинтересованите страни от индустрията.

Водни спортове приключение

Зали 14 и 17 се грижат за любителите на водните спортове. Тук се предлага всичко като водни играчки за суперяхти, кайт сърф, фолио, SUP и кану. Има дори възможност да направите обиколка с кану по закрита река на фона на канадската пустош. Тази зона е идеалното място за почивка след разходка из изложението.

Вдъхновение за дестинации

Зала 13 кани посетителите да разгледат туристически центрове от Египет, Хърватия, Майорка, залива на Любек и Турция. Тази зала служи като уникален туристически пазар. С многобройни туроператори, чартърни брокери, яхтени пристанища и регионални експерти по туризъм, които предлагат вдъхновение за ваканционни маршрути или маршрути за суперяхти.

Mit einer beeindruckenden Kulisse, kanadischen Wäldern anmutend, empfängt die Halle 14 die Fans des Kanusports in der „World of Paddling“. Im 100 Meter langen Kanukanal können kleine und große boot Fans vor beeindruckender Bergkulisse ihre Runden paddeln und dabei entspannen. Tipps für die nächste Paddeltour gibt es auf der Bühne mit dem Paddel- und SUP-Experten Lars Thierling.

„Проведохме много успешни разговори с производителите през летните месеци. Изпитваме голям ентусиазъм и очакване за началото на 2024 г.“, казва Волфрам Динер, президент и главен изпълнителен директор на Messe Düsseldorf. „През януари също ще можем да приветстваме обратно марките, които си взеха почивка тази година. По-специално, виждаме много висока международна посещаемост от изложители. Това означава, че boot 2024 ще достигне най-високото ниво. Ще представи широка и разнообразна гама както за водни спортове, така и за дестинации. Отново ще се позиционира като световно водещо шоу за тази индустрия.“

За да се включите във всички действия на boot Düsseldorf 2024, осигурете си билети тук .

Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish