Bluegame акостира в Маями на вълната на успеха

След период на големи иновации, корабостроителницата участва на Международното изложение за лодки в Маями от 15 до 19 февруари.

Bluegame се появи на второто си международно изложение за лодки през 2023 г. След отличните резултати, постигнати миналия месец в Дюселдорф, брандът под шапката на Sanlorenzo отплава отвъд океана за Международното изложение за лодки в Маями от 15 до 19 февруари.

Това е важен момент за Bluegame, защото BG72, флагманът на флотилията, всъщност ще бъде представен за първи път в САЩ: моделът, спечелил множество награди, който през последните две години изненада и впечатли всички със своята визия и иновации, е готов да очарова и Америка с уникалното си оформление, което не подлежи на категоризация. Свободен дух, идеален за смелите, които не обичат компромисите.

Заедно с по-голямата си сестра ще бъде показан и първият исторически модел на марката BG42, който е пазител на основополагащите ѝ ценности: отворена универсална, проходима, круизна и риболовна лодка.

Bluegame пристига в Маями на вълната на последните си успехи. Брандът обяви присъствието на модела BGH, концептуална лодка, която ще лети с 50 възела, задвижвана изключително с водород, като „преследвач“ на американския отбор American Magic на New York Yacht Club, претендент за 37-ата Купа на Америка.

Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish