Acqua dell’Elba: Ръчно бутилирани аромати, вдъхновени от морето

Водата е кристално синя, слънчевите лъчи нежно галят кожата Ви. Въздухът ухае на морска сол и ярки цветя. Затваряте очи и искате да останете в този момент завинаги.

Нали знаете как свързвате специфични аромати с определени спомени? Мозъкът ни има способността да помни миризми. При допира с познато ухание веднага да ни връща към момент, в който сме го усещали. Ето така Acqua dell’Elba се възползва от тази особеност. Чрез ароматите си успява да ни пренесе точно там, където сме изпитвали блаженството в най-чистата му форма – морето.

Основана на красивия италиански остров Елба, където нейните собственици са израснали и живеят и до днес, компанията сътворява неповторими аромати и продукти. С традиционни методи за производство и задълбочени познания за местните съставки, те създават както парфюми за мъже, жени и деца, така и ароматни продукти за банята и дома. Техният

Acqua dell‘Elba

ЕЛЕГАНТНО НЕПРЕТЕНЦИОЗЕН И СВЕЖ СТИЛ

се забелязва във всяка нотка и детайл на артикулите. Една от най-интересните продуктови серии са ароматите за яхти. Изключителен букет, съзнателно изработен от занаятчиите на бранда, съчетаващ традиционните съставки на Acqua dell’Elba с нови елементи. Дискретната елегантност, въплътена от духа на бранд, ще ви осигури неповторимо, пълно с аромати, изживяване на борда. Освен козметични продукти, компанията предлага великолепни изделия от текстил. Ще откриете кърпи и хавлии – произведени от деликатни тъкани, които създават усещане за комфорт и класа. Кремовете за тяло

ОБГРЪЩАТ КОЖАТА С ЛЕК ВОАЛ,

а нежните сапуни галят подобно  на леки морските вълни. В тихите вечери ароматните свещи ще допринесат за вълшебната атмосфера с поезията на ухания, преплетени с незабравими спомени.

Ароматите Acqua dell‘Elba притежават обезоръжаваща красота, която неусетно ни завладява. С омагьосваща сила разгръщат копнежа ни за нови хоризонти и гледки към безбрежието. Морето оживява около нас. С нови емоции и ускорен пулс и усещаме щастието по-силно от всякога – в гърлото си, на върха на пръстите и с всяка клетка по кожата.

Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish