Summer Fashion Weekend 2023 – мода на брега на морето

Марина Диневи се превръща в моден подиум за 5-та поредна година

Най-дългоочакваното събитие на лято 2023 Summer Fashion Weekend ще се проведе на 11 и 12 август, на Марина Диневи, Свети Влас. Блясък, луксозни коли и технологии и морски вълни ще залеят марината, а в двете вечери на подиума ще се качат над 20 български и световни брандове и дизайнери.

Огромен 24-метров подиум, видео екрани и VIP зона – хеликоптерната площадка на Марина Диневи ще се преобрази за модния уикенд.

Summer Fashion Weekend 2023

Двете вечери на събитието предлагат на гостите да се докоснат до haute couture, плажна и ready-to-wear мода. Ексклузивните колекции на дизайнерите и брандовете ще се продават на специално създадена  за събитието fashion street за гостите на Марината.

Музика, класни напитки, парти и VIP гости ви очакват на 11 и 12 август 2023 в Свети Влас. Повече за събитието: Facebook Instagram

Билети и ВИП куверти за Summer Fashion Weekend може да закупите в мрежата на билет.бг и ивентим

На място в Античен театър и хотел Палас, www.bilet.bgwww.eventim.bg или на + 359 879 444 412

Tази година списание Yachts Bulgaria e медиен партньор на събитието за пръв път. Нямаме търпение да се насладим на модата и да споделим с вас впечатленията си от най-голямото модно събитие на нашето Черноморие. А защо не и да се видим там!

Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish