Яхт Фестивалът в Кан: Поглед към едно от най-големите яхт събития на годината

И тази година, красивите марини Vieux Port и Port Canto в Кан ще бъдат домакини поредното издание на Яхт Фестивала за 2022 г. Тази година професионалисти и ентусиасти могат да открият почти 650 лодки, пуснати наскоро на пазара от най-престижните френски и международни корабостроителници.

Вратите на фестивала се отвориха за шест дни във вторник, 6-ти септември и гостите на събитието ще могат да видят най-новите иновации в света на плаването до 11-ти септември. Най-красивите морски бижута, най-новото морско оборудване и услугите от най-висок клас ще бъдат показани, за да им се насладят всички.

КАН – ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ В СЪРЦЕТО НА ФРЕНСКАТА РИВИЕРА

Разположено в сърцето на града, пристанището на Кан посреща любителите на яхтинга на слънчевото крайбрежие на Лазурния бряг. Основан през 1977 г., фестивалът остава престижно събитие за ценителите на яхтите. Тази година се очаква броят на посетителите ще бъде рекорден.

НАЙ-ЕКЛЕКТИЧНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ В СВЕТА

Всяка година Фестивалът на ветроходството е домакин на еклектично предлагане на почти 650 лодки с дължина от 5 до 45 метра на вода и по-малко от 10 метра на брега . Тези лодки са ветроходни или моторни, еднокорпусни или многокорпусни, с твърд или полутвърд корпус. На изложението посетителите могат да се запознаят с най-големите имена в морската индустрия и техните последни иновации в несравними условия за посещение!

ДЕБЮТИТЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ТАЗИ ГОДИНА

Въпреки смущенията, причинени от пандемията и хаоса във веригата за доставки, корабостроителниците продължават да пускат на пазара най-добрите суперяхти въпреки всички трудности, а потенциалните собственици са нетърпеливи да зърнат за първи път най-новите модели, пуснати на пазара от най-добрите корабостроителници в света. Ето някои от моделите, които правят световни премиери на Френската ривиера:

Sanlorenzo SP110

Aquila 54

Gulf Craft Majesty 120

Azimut 30 Metri Magellano

Sunreef 70 Power

Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish