Стилни на яхтено парти? Ето как 

Морето нашепва на любителите на водата за приключения сред вълните. Разказва им за красиви места, спиращи дъха гледки и щури преживявания с интересни хора. Това което не им казва обаче е как да се облекат за тези приключения. 

Когато получите покана за парти на яхта, неизбежно започвате да си задавате въпроса „Какво да облека?“. Дори в самата покана да е посочен дрескода на събитието, изборът на подходящ тоалет за парти на яхта може да се окаже сложна задача.

За разлика от партитата на суша, при тези сред вълните има много повече неща, на които трябва да обърнете внимение. За да ви улесним при избора и да ви помогнем да се облечете така, че да не се налага да мислите много за облеклото си щом отплавате, създадохме кратък моден гайд за това как е най-добре да се облечете, ако сте поканени на яхтено парти. 

стилни на яхтено парти

Открий страхотни модни находки за следващото си яхтено парти!

Обувките

Когато се обличате за яхтено парти, основният елемент от цялостната ви визия са вашите обувки. Те са изключително важни, тъй като искате да сте здраво стъпили на… палубата във всеки един момент. 

За дамите 

Избягвайте да носите токчета на борда. Това е важно, ако искате да се погрижите за безопасността си. Маратонките също са подходящи, но повечето жени избират или да носят елегантни джапанки или сандали, в зависимост от облеклото. Какъвто и да е изборът ви на обувки, уверете се, че са удобни и леки на краката ви.

За господата 

Когато става въпрос за яхтено парти, едно от най-важните неща е да бъде удобно на краката ви. Може да изберете маратонки, ако смятате, че те са най-добрият избор, но повечето господа предпочитат лекотата на обувки като еспадрили или мокасини. Те са за предпочитане, защото освен че са леки, те се обуват и събуват лесно, което е голям плюс. 

стилни на яхтено парти

Открий страхотни модни находки за следващото си яхтено парти!

Дрехите

След като изберете подходящи обувки, може да преминете нагоре, към дрехите. Разбира се, основното нещо, което би ви се приискало да облечете на яхтено парти е банският костюм. Но в зависимост от вида и стила на партито ще трябва да го покриете с красива дреха. Когато става въпрос за яхтено парти, основното правило гласи: по-малкото винаги е повече. 

За дамите 

Жените могат да се придържат към носенето на лека и ефирна рокля, лятна рокля с дължина до коляното или макси рокля с открити рамене. Можете също така да изберете рокля- риза, съчетана с любимите ви джапанки или сандали за перфектната визия.

За господата

Мъжете, от друга страна, трябва да се откажат от костюма си и да изберат леки материали като памучни или ленени ризи, съчетани с чино шорти. Ризата с дълъг ръкав е за предпочитане пред тази с къс, защото можете да навиете ръкава през деня, когато е топло, и да го пуснете вечер, когато захладнее. 

стилни на яхтено парти

Открий страхотни модни находки за следващото си яхтено парти!

Аксесоарите 

След като вече сте избрали основните елементи на визията, време е да я завършите с подходящи аксесоари. Ако сте поканени на парти през деня, основни както за дамите, така и за господата, са красивите слънчеви очила с високо ниво на защита. Те не само ще допълнят визията ви, но и ще предпазят очите ви от яркото слънце. Както за дневно, така и за вечерно парти важат останалите аксесоари: 

За дамите 

Носете любимия си копринен шал или шапка с широка периферия, за да блестите и да завършите цялостния си външен вид. Тези аксесоари не само ще ви предпазят от силните лъчи на слънцето, но и ще ви помогнат да завършите визията си по най-добрия начин. Ако искате да добавите допълнителна доза елегантност към визията си, бляскавите обеци са най-доброто решение. 

За господата 

Стилен, спортен часовник, шапка Панама или шапка с козирка са основните аксесоари за господата, когато се подготвят за парти сред вълните. Може да допълните визията си с гривна, пасваща на останалите аксесоари. 

Открий страхотни модни находки за следващото си яхтено парти!

Допълнителни атрибути за партито

В зависимост от това по кое време на годината е партито и дали е през деня, целодневно или вечер, може да се наложи да се сдобиете с още няколко допълнителни неща. Ако партито е целодневно или вечерно, добре е да си осигурите допълнителни, връхни дрехи, в случай че вечерта се окаже по-хладна. Вземете със себе си и чифт допълнителни дрехи за преобличане, ако основните ви се намокрят. 

Ако партито е в разгара на лятото, не забравяйте да вземете със себе си слънцезащитни крем и балсам за устни, за да се препдазите от парещите лъчи на слънцето и да се спасите от изгаряния. 

Поръчай слънцезащита от Notino

Партито на яхта е чудесен начин да отпразнувате специален повод с любимите си хора, да организирате бизнес събитие или просто да се позабавлявате, нежно олюлявани от морските вълни. Като се има предвид това, с подходящия дрескод няма да се налага да правите компромис с комфорта и също така ще изглеждате като истинска звезда на партито. Поддържайте стила си минималистичен. Оставете костюмите и луксозните, тежки рокли за балната зала. 

Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish