Поглед към супер яхтата на Джорджо Армани за 60 милиона долара

Оцветена в тъмно зелено, за да маскира яхтата в морето, плавателният съд на модния дизайнер Джорджо Армани побира до 12 души в 7 супер луксозни каюти.

Притежаването на яхта вече е привилегия, която малцина могат да си позволят, но Джорджо Армани преминава на следващото ниво, като сам проектира яхтата на мечтите си. Суперяхтата на модния дизайнер милиардер – наречена Main – е завършена за 30 месеца през 2008 г. в тандем със строителната компания Codecasa. 

Самият Армани проектира 65-метровия корпус в тъмнозелено, за да маскира кораба в морето. Плавателният съд побира до 12 души в 7-те си каюти, в допълнение към 14-те членове на екипажа. Гостите на борда могат да се насладят не само на уникална цветова гама, но и на киносалон, мраморни бани, фитнес зала и джакузи.

Щорите и прозорците са проектирани от самия Армани, за да се гарантира панорамна гледка към основния интериор. И всъщност минималистичният стил на яхтата е постигнат с мебели, създадени от… да познахте, от Армани. 

Панели от скъпоценни материали и рядък стар японски шкаф изграждат кабината на лодката – една от частите, които нейният собственик и създател харесва най-много. Main измества стария кораб на Армани, Mariù, чийто дизайн също е негово дело. 

Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish