Готови за пролет 2024 с новата колекция на Виктория Бекъм

Както обикновено – новата година идва не само с ново настроение, но и с нови актуални форми и цветове. И разбира се с нов стил. И новата пролетна колекция на Виктория Бекъм е точно това. Минути преди ревюто тя споделя в интервю: „Това е много лична колекция за мен. Тя е за връзката ми с танца и британската провинция“.

Виктория Бекъм и британската провинция

Британската провинция е съвсем актуална за сезона. А семейство Бекъм имат къща за уикенда в Оксфордшир. Следователно Виктория знае как да се ориентира в обувките и връхните дрехи за открито.

Всички тези елементи са включени в колекцията чрез внушението на репетиционни рокли от трико и трикотажни гащеризони на танцьорите. Скромни материи от репетиционното студио, както се изразява тя, до прозрачни рокли от тюл, които препращат към представлението. Някои от моделите са с вътрешно окабеляване, за да създадат илюзия за жест или поза.

Семейните уикенди на село

Разказът на Виктория на подиума е насочен към спокойната, леко деконструирана градска кройка. Виктория я развива  и носи през последните няколко сезона. Хубавите летни кремави ленени рокли са вдъхновени от семейните уикенд пътувания до селски антикварни магазини, в които се предлагат покривки и салфетки от 30-те и 40-те години на миналия век. Те напомнят на звездата за нейните  баба и дядо.

Сега, когато се опира на начина си на живот и на опита си, колекцията ѝ е по-балансирана и съсредоточена от всякога. Факт е, че много жени биха искали да и подражават, когато се видят в огледалото. Нарастващият успех на нейната марка за красота доказва това.

Новите парфюми Виктория Бекъм

Пускането на новите ѝ парфюми в три аромата, кръстени на значими спомени и места от живота ѝ, съвпадна с нейното шоу. И начело на снимките за него, заснети от Стивън Клайн е самата тя разбира се.

Виктория Бекъм никога не е учила в реномирано дизайнерско училеща. Такова е наприме Central Saint Martins (Централен Сейнт Мартинс), в което великaта професорка Луиз Уилсън, често дава звездата за пример на своите студенти.

Стремежите ѝ към балет започват, когато е едва на три години и преминават в ранно обучение по танци и представления в колежа, което води до съдбоносното прослушване на Spice Girls. По онова време Виктория е мегапоп звезда, но на този етап от модната си кариера е осъзнала, че е разумно да остави автобиографията си да води марката ѝ.

И автобиографията й в комбинация с нейното усещане за стил и красота, са една наистина удивителна комбинация, начело на модния вкус.

Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish