Модел на седмицата: Princess X95

Автор: Емилия Колева 

„По-малкото е повече“ казва основният принцип на минимализма. Дали дизайнерите и проектантите на Princess X95 са се водили от него? Не можем да знаем, но е сигурно, че са успели да сътворят чудеса с внушителни обеми. И всичко това в размер, при който всички останали на пазара предлагат еднообразни решения. Още в момента, в който британският производител Princess Yachts с реноме в иновациите и безусловното качество на борда, заедно с магьосниците в дизайна от Pininfarina, представят Х95, 16 собственици вече очакват своето ново бижу. Любопитното е, че 9 от тях правят 

немислимото в яхтинга – да преминат на яхта с по-малък размер.

Красиво оформени повърхности, изваяни плавни линии и грациозно излъчване – Х95 налага безпрецедентен „език“ в дизайна на един нов клас. Проектирана с идеята за „отворена концепция“ с големи адаптивни пространтства, Х95 предлага на собственика и гостите му избор и гъвкавост в начина на живот на борда. Иновативни дизайнерски решения като обособяването само на един мостик за управление на горната палуба и усвояване на по-голяма дължина по водолинията осигуряват 25% повече външно пространство и 40% повече вътрешно в сравнение с традиционна моторна яхта.

От просторния кокпит, който ще приюти многобройни задушевни вечери, влизате в салона, където ви поразява 

усещането за безкрай. 

princess yacht

Главната палуба няма мостик за управление, както и нито едно стъпало. Заради това свободното движение от единия до другия край се простира на безпрецедентните за този размер яхта 20 метра. Гледката в салона от 270 градуса може да бъде допълнително облагородена. Плъзгащи врати и падащ борд могат да го превърнат в романтична тераса. В предната част на палубата Princess дават възможността вашето въображение да се развихри. От уединена мастър кабина с антре, огромен гардероб и зашеметяваща гледка към морето, до популярната в САЩ и Карибския басейн country style трапезария, кино салон, зала за забавления, кабинет или друга ваша идея.

Прочетете пълния материал за нашия модел на седмицата в актуалния ни брой!

Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish