Модел на седмицата: Sunseeker 65 Sport Yacht

2021 безспорно беше интересна година за Sunseeker. Това е годината, в която британският производител представи точно 5 чисто нови модела. Събитието е безпрецедентно в досегашната история на компанията, а т.нар. “Известна петорка” (Famous Five) включва премиера на моделите: Predator 55 EVO ™, Manhattan 55, 65 Sport Yacht, 88 Yacht и 90 Ocean. В следващите редове ще ви запознаем с модела 65 Sport Yacht.

Спортно-елегантен стил

Придържайки се към спортно-елегантния стил, изцяло новата 65 Sport Yacht демонстрира свежата дизайнерска философия на следващото поколение модели на Sunseeker. С изваяния си външен дизайн, иновативната концепция за кормилото и стилните интериорни решения, това е фундаментално различна яхта в сегмента от 60 фута.

Sunseeker 65 Sport Yacht

На палубата

Модулният спортен флайбридж на 65 Sport Yacht може да бъде определен като стандартен „Sky Lounge“. Той е с удобни шезлонги и допълнителни места за сядане или революционен „Sky Helm“ с двойно подсилени въртящи се седалки, разположени много ниско от двете страни на централната конзола. Дизайнът включва революционно кормилно рамо, което може да се повдигне напред, за да се улесни влизането в кокпита. Той от своя страна е създаден като състезателен болид, а също позволява да се заключи в повдигнато положение за маневриране, докато стоите прав.

Sunseeker 65 Sport Yacht

Двигатели и ефективност

Освен подобрената ефективност от двигателите Volvo Penta IPS, изборът на задвижване носи и много други предимства. Едно от тези предимства е вътрешния обем, който освобождава. На кърмата е разположен огромен изключително широк гараж с изравнен под. По ваш избор може да решите да си осигурите пълнофункционален плажен клуб.

Интериор и удобства

Интериорът предлага оформление с три кабини, всички със собствена баня + допълнителна тоалетна. Могат да бъдат избрани четири конфигурации по избор. Сред тях са: салон на долната палуба, допълнителна каюта с единично легло, мини-кухня или офис на собственика в рамките на главната каюта.

Sunseeker 65 Sport Yacht

Разберете повече за Известната петорка на Sunseeker в първия брой на Yachts Bulgaria.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish