Да посрещнем пролетта с  𝐆𝐨𝐮𝐫𝐦𝐞𝐭 & 𝐀𝐫𝐭 𝐒𝐩𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟑 

Ние, от Yachts Bulgaria Magazine, много обичаме пролетта. Затоплящото се време, все по-дългите дни, цветовете на дърветата, които срещаме на всеки ъгъл… истинска идилия. Ето защо, за нас е голямо удоволствие да бъдем медийни партньори на Mediterranean Gourmet Catalog, заедно с които ви каним на третото издание на 𝐆𝐨𝐮𝐫𝐦𝐞𝐭 & 𝐀𝐫𝐭 𝐒𝐩𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟑.

gourmet and art

Защо да присъствате?

Ако сте фенове на лукса, изисканите продукти и красотата, то този фестивал е за вас. На него ще може да се насладите на фюжън от пролетни цветове, вкусове и аромати в специално подбрана празнична селекция гурме храни, първокласни вина и спиращо дъха изкуство от България и Средиземноморието.

Gourmet & Art Spring Festival среща изкуството и гурме културата, възродени за ново начало през пролетта.

Програмата на фестивала включва индивидуално представяне на всички участници, дегустация на продукти и специална Art & Lounge зала, в която ще можете да се насладите на изкуството на талантливи творци.

Ексклузивно ще бъдат представени и всички престижни компании, участници в новия годишен брой на 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐭𝐞𝐫𝐫𝐚𝐧𝐞𝐚𝐧 𝐆𝐨𝐮𝐫𝐦𝐞𝐭 𝐂𝐚𝐭𝐚𝐥𝐨𝐠 𝟐𝟎𝟐𝟑. Каталога можете да разгледате в електронен вид на: https://mgcatalog.eu/mg-catalog-2023

gourmet and art

Ще провокираме любопитството Ви като обявим, че ще Ви очаква пленяващо изпълнение на виолончело за звездно откриване на фестивала. Ще бъдете свидетели на дебют на кулинарна книга за ценителите не само на вкусната храна, но и на всеки миг, съпътстван с нея. Ще се насладите на магическо Flower Art изживяване. Ще видите творчество на талантливи творци и художници, изискани декорации и луксозни свещи за дома.

За истинските гастрономи

В двете гурме зали ще откриете премиум продукти в над десет категории – маслинови масла, вина, алкохолни напитки, кафе, чай, шоколадови изделия, френски макарони, панетоне, трюфел продукти, хайвер, шафранови продукти и луксозна козметика, кето продукти, сирена и много още Gourmet & Art изненади…

Ако сте собственик на бизнес…

За фирми вносители сме подготвили възможности за контакти и B2B срещи с производители, които търсят партньори в България.

Бъдете наши гости в изисканата атмосфера на трите зали на пет-звездния ресторант „Labels“ в Sofia Balkan Palace. Нека се насладим заедно на очарованието на пролетта!

Дата: 01.04.2023 г. (събота)
13:00 до 18:30 ч.
Вход свободен.

Повече за програмата ще намерите в събитието.

Очакваме Ви с нетърпение като наши гости!

gourmet and art
Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish