Време за парти: Запознайте се новия плаващ тропически остров в Тайланд – Yona Beach Club

Плажните партита са любими на мнозина. Слънце, море, музика и много забавление. Какво би било по-прекрасно от това? Отговорът на този въпрос откриваме в най-новото парти място в Тайланд.

Заобиколен от морските вълни от всички страни, Yona Beach Club е плаващ луксозен оазис с тераса по залез слънце, два плувни басейна и красиви шатри под люлеещи се палми.

Плажният клуб на три нива отвори врати в края на януари на плажа Патонг в Пукет и със сигурност ще привлече голям интерес със своята атмосфера, достойна за социалните мрежи. Той е и първият плаващ плажен клуб в света.

Лодката разполага с 1200 квадратни метра площ на трите си етажа и е съсредоточена около невероятен инфинити басейн с изглед към океана, заобиколен от удобни легла. Мястото е с капацитет до 500 гости и разполага с ресторант, четири бара и много място за танци и наслаждаване на океанските гледки.

Плаващото място е реализирано от Hype Boat Club и според информацията проектирането и изграждането му са отнели повече от шест години. Твърди се, че Yona е кръстен на дъщерята на собственика.

Предлагайки едни от най-добрите гледки в Пукет, Yona Beach Club ще плава през живописния залив Патонг през пиковият сезон, който продължава от средата на ноември до средата на април. През слабия сезон плаващият плажен клуб ще може да бъде открит до кралското пристанище на Пукет.

Впечатлихме ли ви? Запазвайте своите билети и напред към това невероятно, плаващо бижу в Тайланд.

Няма коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BulgarianEnglish