Магазин

Слънце… море и много събития

Още едно лято отмина, а за нас останаха само спомените за горещи дни и яхтени емоции, към които да се връщаме, докато планираме следващото.

Какво лято беше…

Започна през юни, с първите яхтени събития по нашето Черноморие. Продължи с горещия юли и най-голямото яхт събитие в България, Poker Run 2021 и още много партита и събития. Премина през топъл, лежерен Август и реши да остане чак до края на Октомври, за да се наслади на яхтените фестивали и регати, който се организираха в Кан, Монако, Дубай и Турция.

След края на това изпълнено с емоции и преживявания лято, идва време и за втория брой на Yachts Bulgaria. В него ще ви разкажем какво се случи през топлите месеци на родното Черноморие, кои бяха най-интересните събития. Ще ви пренесем в Кан, Монако и Дубай за яхтени изложения, които спират дъха. Ще посетим южната ни съседка, Турция, за 2рите по рода си Президентски, яхтени състезания.

Разгръщайки страниците на списанието, ще ви отведем на екзотични, топли места, които може да посетите с яхта и на които може да посрещнете новата година, ако търсите разнообразие. Ще ви срещнем с Умберто Капели, президент на бранда Cantieri Capelli, с който си говорим за бизнеса по време на пандемия и как лодките  Capelli намират своето място в България.

Всичко това и още много интересни материали ще откриете на страниците на втория и последен за годината брой. С него се надяваме да ви върнем отново към летните преживявания и да ви вдъхновим да планирате следващите с ентусиазъм и вълнение, подобни на тези, които изпитвахме ние, създавайки този брой.

Приятно четене!

Христина Лозанска

BulgarianEnglish