Актуален брой

Актуален брой

ДА ОТПЛАВАМЕ КЪМ НОВИ ХОРИЗОНТИ

Знаете ли, че от както е важно да спазваме дистанция, все повече хора започват да ценят и предпочитат пътуването по вода? Да наемете, а защо не и да си купите яхта, която да ви заведе до мечтаните дестинации, е предпочитан начин на пътуване за все повече хора заради сигурността и спокойствието. Да се отпуснете с любимо списание, докато слушате шума на вълните и пътувате към определената цел – истинско удоволствие. 

И като споменах списание, знаете ли, че през последните години, в България нямаше такова, което да е специално насочено към яхтинг и лайфстайл? Пиша „нямаше“ в минало време, защото това вече не е така. 

С много гордост и вълнение в сърцето ви казвам ДОБРЕ ДОШЛИ из страниците на YACHTS BULGARIA – единственото в България списание за яхтинг и лайфстайл. 

Това, което ни подтикна да го създадем, е желанието да запознаем все повече хора с новостите в яхтинга, луксозните стоки и красивите дестинации, до които може да стигнете с лодка.  Този специален първи брой е комбинация от много и различни емоции, полезна и забавна информация, развлекателни страници, които ще ви накарат да мечтаете. 

То ще ви качи на брода на някои от най-красивите яхти, които някога сте виждали, като Sanlorenzo 52 Steel – нашият модел на броя. Ще ви разкаже интересни истории за това как една яхта се създава и превръща в истинско произведение на интериорния дизайн. Ще ви отведе до слънчеви дестинации като Карибите и Дубай. Ще ви запознае с последните тенденции в яхтената мода и ще ви вдъхнови да планирате следващото си пътуване, далеч от тълпите с туристи, на борда на яхта, която ще ви отведе където пожелаете.  

От името на целия екип, който работи с много любов по този първи брой, ви пожелавам времето, което ще отделите, разлиствайки неговите страници, да бъде също толкова приятно, колкото беше за нас да го създадем! 

Приятно четене!

Христина Лозанска

Нашият актуален брой може да намерите в тук в сайта ни или в следните тъгровски обекти: